question about lights, too simple...

REZARF

 
Joined
Sep 8, 2003
Messages
4,614
Location
Bozeman, MT
Howdy-

Almost embarassed to ask. I was removing my hardtop the other day and had to get behind the dash to get the hinges off... what a pain!

Anyhow, I fired up the cruiser that night and had no headlights. Found the keyed plug and for the life of me cannot find out where the heck it plugs into, I am baffled as to where this goes. I can't find where it goes.

I know it is simple but where does it go? It is the green plug end with several wires running into it. And seems to come out of the main harness right behind the fuse panel.

My parking lights work fine, as do my turn signals.

Thanks in advance.

Rezarf <><
 

HawkDriver

 
 
 
Joined
Feb 1, 2002
Messages
3,311
Location
No. Ogden, Utah
What hinges were you taking off? Don't say the door hinges, you just pull the pin so you don't have to take the hinge out. Those are the biggest pain to take out though. Can you take a pic of the wire?
 

REZARF

 
Joined
Sep 8, 2003
Messages
4,614
Location
Bozeman, MT
Yeah, My pins were frozen. I ended up heating them up and getting them off. Now I got this little wire bundle hanging down and cannot find the plug.

Anyone?

Rezarf <><
 

HawkDriver

 
 
 
Joined
Feb 1, 2002
Messages
3,311
Location
No. Ogden, Utah
Ahhh. I see, sorry.

Are these the plugs you are talkin bout? Ya mine aren't hooked up to anything either and I don't know what they go to, but my lights work fine. I'd check the wires going into and out of the fuse block and the fuse itself. Good luck man.
IMG_0001.JPG
 

REZARF

 
Joined
Sep 8, 2003
Messages
4,614
Location
Bozeman, MT
Yeah Hawkdriver-

That is the one! Should of known to check the fuse, got it fixed in about 30 seconds, just swapped it out...

Now the question is, what the heck is that thing for?

Mine is a 76, what year is yours?

Thanks for you help.

Rezarf <><
 
Top Bottom