1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Noise I've never heard before

Discussion in '80-Series Tech' started by Fletcher34, Oct 12, 2017 at 11:07 AM.

  1. Fletcher34

    Fletcher34

    Messages:
    74
    Likes Received:
    28
    Joined:
    Aug 10, 2017
    Location:
    Fayetteville, AR
    Bought a 97 LC a little over a month ago. Since then I've added an OME lift. For the past couple of weeks there has been a noise. It only does it at low speeds and for a few seconds. It's definitely tire/driveline related. It typically does it under 25 mph. The best way I can describe it is it sounds and somewhat feels like you're driving over one of those rumble strips (without as much vibration) before a stop sign. Doesn't have the feel of that as much as the sound. I can feel it somewhat though. The sound is what is annoying. I use my phone as a temp gauge and at first i thought it was my phone on silence vibrating. Any thoughts????

    Travis
     
  2. Malleus

    Malleus

    Messages:
    947
    Media:
    12
    Albums:
    3
    Likes Received:
    438
    Joined:
    Jan 5, 2017
    Location:
    Charlotte, North Carolina
    Turn up the radio. Always works for me. Stop when something falls off. If I think I need it.
     
    Fletcher34 likes this.
  3. landcrshr

    landcrshr

    Messages:
    1,296
    Media:
    6
    Albums:
    2
    Likes Received:
    830
    Joined:
    Jan 20, 2013
    Location:
    Bay area, Ca.
    I had that exact same symptom when my spindle bushing failed, which also happened to be right after I did my OME lift.
     
    Fletcher34 likes this.
  4. mct75

    mct75

    Messages:
    1,232
    Likes Received:
    885
    Joined:
    Aug 6, 2016
    Location:
    Huntsville, AL