- Year
- 1977
This is a set of two that are used in good condition. $75.00 plus the ship.
Thanks,
Eric
Thanks,
Eric
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
This site may earn a commission from merchant affiliate
links, including eBay, Amazon, Skimlinks, and others.
Ano, jsem novým členem. Jsem z České republiky. Proto je žargon jiný (s překladem mi pomáhá překladatel). Hledám tyto znaky na svém Ironpig. Mám přítele, který žije v San Franciscu. a chtěl bych to tam poslat. Přikládám foto.Jasně, ale musím ti to říct. Přijdeš si jako podvodník. Příliš nový člen. Cizí žargon. Vyžaduje mezinárodní přepravu. Opravdu to není moje dohoda, takže na druhou...... Ne.
PS: Pokusím se za pár dní napsat vlákno, kde se představím, abych se představil vaší komunitě.Jasně, ale musím ti to říct. Přijdeš si jako podvodník. Příliš nový člen. Cizí žargon. Vyžaduje mezinárodní přepravu. Opravdu to není moje dohoda, takže na druhou...... Ne.
Hi, here is Tom. My friend from Prague, Czech republic asked me to help him buying these two emblems. Are they still available and do you ship to California? Apparently you were in touch with him last month, but the transaction failed because of the international shipping costs, etc.This is a set of two that are used in good condition. $75.00 plus the ship.
Thanks,
Eric
View attachment 3701623