Trvalo mi to dlho, ale nakoniec som nainštaloval jednu z aftermarketových akčných súprav, ktoré už nejaký čas dovážam. Keď som sa pohyboval okolo cruiserov a hlavne dieselových verzií radu 40/61/70, myslím, že môžem s istotou povedať, že nie 2 cruisery sú úplne rovnaké a toyota na nich mení podrobnosti tak, ako to vyzerá každý deň, takže niektoré detaily sa môžu na vašej inštalácii líšiť.
Nainštaloval som to na HZJ73 z roku 1990, ktorý čoskoro dostane uznávaný člen Mud. Tento krížnik sa pôvodne predával v Holandsku a dodával sa bez držiakov na zadné sedadlá a vrchnej časti FRP bez okien špecifických pre tento trh.
Kompletná inštalácia súpravy mi trvala asi 2 a pol hodiny a súprava je dodávaná s naozaj pekným návodom na použitie v 4 jazykoch, návod má šablónu na vŕtanie do firewallu na prechod vedení, ale tento už mal tie diery od r. továreň a len som musel odstrániť gumenú zátku .
Skrinka kondenzátora sa dobre zmestí pod prístrojovú dosku a väčšina ľudí by ani nevedela, že ide skôr o popredajnú jednotku ako o OEM
View attachment 2686106View attachment 2686108View attachment 2686109View attachment 2686160