Po wielu pracach badawczo-rozwojowych i testach prototypów mogę powiedzieć, że opracowaliśmy przednie i tylne tylne światła LED dla FJ40 Land Cruiser. Byłem sfrustrowany, że te konfiguracje nie były oferowane, więc pracowałem z facetem, aby zaprojektować i przekształcić ten projekt w rzeczywistość. Wyniki były znacznie lepsze niż cokolwiek, czego początkowo oczekiwałem. Panele LED pasują do soczewek OEM, więc wymagana jest niewielka modyfikacja. Światła będą stanowić kompletny zestaw do świateł przednich i tylnych. Obciążenie układu elektrycznego zostało znacznie zmniejszone, a widoczność twojego zestawu zostanie znacznie zwiększona! Te zestawy będą również dostępne w systemie 24 V, więc nasi przyjaciele za granicą nie zostaną pominięci. W razie potrzeby mogę dostarczyć inne zdjęcia ...
W przypadku pytań proszę o kontakt.
W skład zestawu wchodzą:
- Przednie kierunkowskazy
- Przednie boczne światła obrysowe
- Tylne boczne światła obrysowe
- Tylne światła tylne LED
- Żarówki LED zestawu wskaźników
- Światło LED pod deską rozdzielczą (przy gałkach)
- Żarówki LED do tablic rejestracyjnych
Światła poprawią i odświeżą wygląd każdego krążownika FJ40!
Koszt wysyłki zestawu to 325,00 $. Wysyłka za granicę będzie nieco większa w zależności od miejsca docelowego. Jestem w trakcie przyjmowania zamówień. Te zestawy będą budowane po 10 sztuk na raz. Są montowane w USA i będą objęte gwarancją na cały okres eksploatacji pojazdu. Cały niezbędny sprzęt i instrukcje instalacji będą dołączone do zestawu.
Dzięki!
View attachment 924405
View attachment 924408
View attachment 924410
View attachment 924413