LED Lights for the FJ40 Land Cruiser

This site may earn a commission from merchant affiliate
links, including eBay, Amazon, Skimlinks, and others.

Are you still selling these? I need me some good tail lights that might not get broke!
I'd be interested to hear how these work out for you. I recently bought some bulbs from superbrightLEDs, and I've been very impressed with how bright they are. I also like how much faster they flash than incandescent bulbs do.

are u selling this kit too ?

how much is it

IMG_0197.webp
IMG_0982.webp
IMG_1249.webp
IMG_1250.webp
IMG_1251.webp

SandiaFJ40,
Apparently your inbox is full and not able to receive further PM's.
I was attempting to leave a message with no luck.

After a considerable amount of R&D and prototype testing, I can say that we have developed LED front and rear tail lights for the FJ40 Land Cruiser. I was frustrated that these set-ups were not offered, so I worked with a guy to design and turn this project into a reality. The results were far better than anything that I originally expected. The LED panels fit inside the OEM lenses so little modification is needed. The lights will come as a complete kit for the front and rear lights. The draw on the electrical system as been reduced significantly and visability of your rig will be increased a bunch! These kits will also be available in a 24V system so our friends overseas will not be left out. I can provide other pics if needed...
Please contact me with any questions.

The kit includes:
  • Front Turn Signal Lights
  • Front Side Marker Lights
  • Rear Side Marker Lights
  • Rear LED Tail Lights
  • Instrument Cluster LED Bulbs
  • An LED light under the dash pad (by the pull knobs)
  • License Plate LED bulbs
Światła poprawią i odświeżą wygląd każdego krążownika FJ40!

Koszt wysyłki zestawu to 325,00 $. Wysyłka za granicę będzie nieco większa w zależności od miejsca docelowego. Jestem w trakcie przyjmowania zamówień. Te zestawy będą budowane po 10 sztuk na raz. Są montowane w USA i będą objęte gwarancją na cały okres eksploatacji pojazdu. Cały niezbędny sprzęt i instrukcje instalacji będą dołączone do zestawu.

Dzięki!

View attachment 924405

View attachment 924408

View attachment 924410

View attachment 924413
Po wielu pracach badawczo-rozwojowych i testach prototypów mogę powiedzieć, że opracowaliśmy przednie i tylne tylne światła LED dla FJ40 Land Cruiser. Byłem sfrustrowany, że te konfiguracje nie były oferowane, więc pracowałem z facetem, aby zaprojektować i przekształcić ten projekt w rzeczywistość. Wyniki były znacznie lepsze niż cokolwiek, czego początkowo oczekiwałem. Panele LED pasują do soczewek OEM, więc wymagana jest niewielka modyfikacja. Światła będą stanowić kompletny zestaw do świateł przednich i tylnych. Obciążenie układu elektrycznego zostało znacznie zmniejszone, a widoczność twojego zestawu zostanie znacznie zwiększona! Te zestawy będą również dostępne w systemie 24 V, więc nasi przyjaciele za granicą nie zostaną pominięci. W razie potrzeby mogę dostarczyć inne zdjęcia ...
W przypadku pytań proszę o kontakt.

W skład zestawu wchodzą:
  • Przednie kierunkowskazy
  • Przednie boczne światła obrysowe
  • Tylne boczne światła obrysowe
  • Tylne światła tylne LED
  • Żarówki LED zestawu wskaźników
  • Światło LED pod deską rozdzielczą (przy gałkach)
  • Żarówki LED do tablic rejestracyjnych
Światła poprawią i odświeżą wygląd każdego krążownika FJ40!

Koszt wysyłki zestawu to 325,00 $. Wysyłka za granicę będzie nieco większa w zależności od miejsca docelowego. Jestem w trakcie przyjmowania zamówień. Te zestawy będą budowane po 10 sztuk na raz. Są montowane w USA i będą objęte gwarancją na cały okres eksploatacji pojazdu. Cały niezbędny sprzęt i instrukcje instalacji będą dołączone do zestawu.

Dzięki!

View attachment 924405

View attachment 924408

View attachment 924410

View attachment 924413
Bj40 24v ?

I do, however, it's an entire kit. Front turn signals included as well.

How deep are the rear lights? Do they have the same stick out as the factory, or are they thinner? If they are thinner, I'd really like a kit.

Users who are viewing this thread

Back
Top Bottom