what the hell is up with the adds

This site may earn a commission from merchant affiliate
links, including eBay, Amazon, Skimlinks, and others.

Buy a star
 
I never had ads, even before the star.
 
Yep, I find it very annoying too...

Its about time I bought a star anyway...


Gaz... :D
 
As noted in other threads....SCREEN SHOTS

I have yet to duplicate a single issue. 4 different computers...two different tablets...two different phones....5 different operating systems...6+ different browsers....

Sorry, but I have a near-impossible time correcting issues with I can only imagine what is really is :)
 
Here is a nice example of an add in my reply
sc3.jpg

and 2 more (these are "little" ones)
sc1.jpg

sc2.jpg

OS: Windows XP pro SP3 and IE8

I hope you can solve this problem or maybe it's a setting in our computers.


Rudi
sc3.jpg
sc1.jpg
sc2.jpg
 
IE8....Chrome rocks...but i need to find out why IE8 is an issue...
 
Here is a nice example of an add in my reply

and 2 more (these are "little" ones)

OS: Windows XP pro SP3 and IE8

I hope you can solve this problem or maybe it's a setting in our computers.

Rudi

Those screen shots help a ton...tks!
 
also on the bottom

They are also on the bottom but that's not bothering me.
sc4.jpg

Rudi
sc4.jpg
 
Same thing happening to me on my iPad. Total PITA.
 
Never use IE for anything on the internet, I have no star use firefox and have never seen a problem like you show. IE just allows any addware, virus etc through, it is really bad for you computer to use IE.
 
Worked on this early this morning...made two adjustments a few minutes ago that I "hope" fixed the issue...

tough to know when it's never happened to me tho :)
 
I had that issue, now ads just load up and then the rest of the page won't load. I use IE8 and XP home 32 bit.. I guess I'll try Chrome..
 
Hi Woody,

I've had no more problems in the last few days.
Seems you fixed it.

had a "br" in the wrong position...a space should now exist between the forum code and the banner...
This "problem" is solved too.

Thanks

Rudi, XP pro SP3, IE8
 

Users who are viewing this thread

Back
Top Bottom