1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The Front End Clunk Thread

Discussion in '60-Series Wagons' started by Rigger, May 27, 2010.

  1. Rigger

    Rigger Ramble Tamble Staff Member Moderator

    Messages:
    4,630
    Media:
    4
    Albums:
    1
    Likes Received:
    1,691
    Joined:
    May 18, 2007
    Location:
    Wyoming
    Ok, here's the deal:

    There are a number of threads out there relating to front end clunks in 60-series waggies.

    Some say it's leaf springs,
    some say it's steering,
    some say it's tie rod ends,
    some say it's your hearing.

    (We'll set that to music later)

    This FAQ thread will present links to our best discussions on this topic. If there is a thread on this that I am missing, send me a PM. I'll be adding to this over the next few days.

    (I want to keep this thread short, so don't post here. If you post here, I'll delete your post.)

    :)

    https://forum.ih8mud.com/60-series-wagons/63849-steering-clunk.html

    https://forum.ih8mud.com/60-series-wagons/251342-clunk-front-end-when-turning.html

    https://forum.ih8mud.com/60-series-wagons/266836-ome-suspension-clunk.html

    https://forum.ih8mud.com/60-series-wagons/245516-suspension-clunk-when-flexed-ome-heavy.html

    https://forum.ih8mud.com/60-series-wagons/158836-steering-clunk-diagnosis.html

    https://forum.ih8mud.com/60-series-wagons/153998-mystery-clunk-rub.html
     
    Last edited: May 27, 2010