1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Real Time Slee Wiring Problem

Discussion in '80-Series Tech' started by jaysdead40, Feb 24, 2007.

  1. jaysdead40

    jaysdead40

    Messages:
    277
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 28, 2003
    Location:
    The Buttcrack of Idaho
    Installed my Slee headlight harness friday night.

    Problem 1- Strong light from the driver side low beam, no light from the driver high beam and passenger low and high beam. Selector was set to low beam. Tryed cycling the selector, no difference. Started the rig, everything functioned perfect.

    Saturday night
    Problem 2- Stong light driver low beam, weak light driver high beam and high and low on passenger side. Selector set to low. On high I get bright driver side, nothing on passenger side.

    What would cause a bleed over from high to low beam circuit?

    HELP Jay
     
  2. jaysdead40

    jaysdead40

    Messages:
    277
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 28, 2003
    Location:
    The Buttcrack of Idaho
    Anybody think it's evil Toyota VOODOO because I haven't reached my cdan deductible yet this year.

    Jay
     
  3. nakman

    nakman addict. Supporting Vendor

    Messages:
    2,219
    Likes Received:
    282
    Joined:
    Jul 30, 2003
    Location:
    Broomfield, Colorado
    Sometimes those relays can be a little flaky. Maybe try swapping them, see if the issue goes away?
     
  4. jaysdead40

    jaysdead40

    Messages:
    277
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 28, 2003
    Location:
    The Buttcrack of Idaho
    Hello nakman, The clear lenses are still going strong.


    Problem solved. Bad ground.

    Jay