Need help....bad

Discussion in 'KS/MO- Tornado Alley Cruisers' started by IrollwithTojo, Feb 12, 2009.

  1. IrollwithTojo

    IrollwithTojo

    Messages:
    1,188
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 1, 2008
    Location:
    Leawood,Kansas
  2. mwalls54

    mwalls54 Cruiser Nutjob

    Messages:
    2,408
    Likes Received:
    259
    Joined:
    Dec 4, 2003
    Location:
    Roanoke, VA
    has it done it any more?
     
  3. IrollwithTojo

    IrollwithTojo

    Messages:
    1,188
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 1, 2008
    Location:
    Leawood,Kansas
    Anymore meaning what? Anymore slipping? Then yes, on the way to get ATF if needed I was cruisin at 15-20 miles an hour at 2000 RMP, Just put it into lower gears and it somewhat caught, checked the fluid level, it was fine....turned the truck off for a little while (not even five minutes) drove it back, it was fine, then to the gym today, it was fine, and so on, it was fine.....:confused: makes no sense at all to me.

    -Carl
     
  4. mwalls54

    mwalls54 Cruiser Nutjob

    Messages:
    2,408
    Likes Received:
    259
    Joined:
    Dec 4, 2003
    Location:
    Roanoke, VA
    when was the last time the fluid and filter was changed.
     
  5. IrollwithTojo

    IrollwithTojo

    Messages:
    1,188
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 1, 2008
    Location:
    Leawood,Kansas
    Fluid was changed at a local jiffy lube not even a month ago....I think it may be beyond fluids, its in the shop right now getting looked at (I know people probably think I'm stupid for this but oh well) I was coming home earlier today, it slips and I start slowing down, put it into lower gears again, nothing, get onto a side street, turn it off, sit and wait. Turn it back on, it was fine, jsut dropped it off at Molle, just to see what the :censor: is going on.....:crybaby::bang::mad:

    -Carl
     
  6. trainrech

    trainrech

    Messages:
    2,804
    Likes Received:
    131
    Joined:
    Sep 16, 2004
    Location:
    Emporia, KS
    My brother's 89 did the same thing. My guess is your tranny is toast. Sorry.
     
  7. IrollwithTojo

    IrollwithTojo

    Messages:
    1,188
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 1, 2008
    Location:
    Leawood,Kansas
  8. exrsa1

    exrsa1

    Messages:
    1,007
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 7, 2003
    Location:
    Kansas City, MO
    Tranny

    Hold up. Have you had the pan off and cleaned the screen? Have you done the Rodney party trick? Have you done the Rodney flush? Do searches on those. I had the same symptoms on the 62 I had, and after doing those two everything worked fine after that. The metal filter/screen was super clogged. Try all those first. If you have and still a prob, buy a used A440f and put it in. That's my .02cents.


    Ex
     
    Last edited: Feb 18, 2009
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.