Blinker issues

JMRINS

 
Joined
May 12, 2008
Messages
227
Location
Anderson, SC
Ok,

I've searched through the posts, followed procedure, and still can't figure it out. My sister's 80 just wont blink right. Only the right side will work before quickly blowing a fuse. We've changed all bulbs AND blinker relay. Any more suggesstions??? Thanks.
 

MLX450

 
Joined
Apr 10, 2005
Messages
630
Location
WA
What about the front blinker blub? (Assuming you replaced the rear)

Does it work with the hazzard on?

Any trailer wiring harness on that 80?
 
Joined
May 31, 2006
Messages
160
Location
Yamhill, OR
I second looking at possible trailer harnesses. I took a bump hard one time, and pinched the trailer wiring between the rear cross-member and the body (if I'm remembering the spot right). Was getting weird combinations of fuse blowing with turn signal and brakes. Finally figure out that it was occasionally shorting between the harness wires and that the wires had been damaged under the vehicle. Replaced that section of wire and re-routed it more intelligently, and never had a problem since.

Cheers,
JFS III
 

JMRINS

 
Joined
May 12, 2008
Messages
227
Location
Anderson, SC
It does have a trailer harness, which she's never used, but that could be the root of the problem. I've read on the other tech forums that that usually causes some type of malfunction at some point. Thanks for the help, I'll re-post if I don't track it down this weekend.
 
Joined
Apr 10, 2003
Messages
560
Location
Chester, NH
Yeah - I had a very similar situation that immediately fixed itself when I took the aftermarket Hoppy trailer wiring harness and adapter out of my electrical system.
 
Top Bottom