VigLink corrupting links

BMThiker

I aim to misbehave
Moderator
SILVER Star
 
Joined
Sep 19, 2006
Messages
9,191
Location
Atlanta
I've noticed in the past couple days that whenever someone includes a link to an offsite location, VigLink converts it and takes you to a dummy page.

Here's a post I wrote earlier today. Anyone? - CLC Classifieds thread

Now the link I included only takes to a page with this URL (I added a space after each slash):
http:/ / optimize.viglink.com/ shop/ merchants/ url/ https%3A%2F%2Fwww.summitracing.com%2Fsearch%2Fdepartment%2Ftrailer-towing-winches%3FN%3D4294951287%26PageSize%3D100%26SortBy%3DBestKeywordMatch%26SortOrder%3DAscending%26keyword%3Dtjm

And this is what it looks like, not even an option to click here to continue to your original destination.
VigLinkpage.JPG
 

woody

unhelpful spotter
Staff member
Admin
 
 
 
Joined
Jan 15, 2002
Messages
10,702
Location
Toquerville UT
Odd....I clicked the thread link both in mobile and desktop, and directed correctly to Summit.

Will look more into it....first report I've had however, and the code hasn't changed since Sept 2016....
 

BMThiker

I aim to misbehave
Moderator
SILVER Star
 
Joined
Sep 19, 2006
Messages
9,191
Location
Atlanta
Just cleared browser cache and went back to my summit post to try the link again. Here's where it takes me, BUT this time I see the link at the bottom that will take me on to summitracing.com

VigLinkpage2.JPG
 

woody

unhelpful spotter
Staff member
Admin
 
 
 
Joined
Jan 15, 2002
Messages
10,702
Location
Toquerville UT
Looks like Viglink added a new feature, and automatically included it as default - dumb. Flipped a switch, we'll see if it solves what you are seeing.
 

BMThiker

I aim to misbehave
Moderator
SILVER Star
 
Joined
Sep 19, 2006
Messages
9,191
Location
Atlanta
Tagged you in another post experiencing the same issue.
 
Top Bottom