1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Thanks to the forum!

Discussion in '80-Series Tech' started by dugsgms, Aug 12, 2017.

  1. dugsgms

    dugsgms

    Messages:
    68
    Likes Received:
    55
    Joined:
    Mar 22, 2017
    Location:
    SoCal
    Just wanted to take a bit of time to thank everyone in the forum for saving me from a headache/unneeded time waste. Had to use the cruiser to get some parts to fix my neighbors 350Z. On the way back stopped at the store to pick up a pack of smokes. Went out to start and it started, ran for a couple of seconds and stalled. Did this about 10 times before I decided I was wasting my time and running the battery down for no reason.

    Luckily I was only about 1 mile from home so hoofed it back and went directly to the forum to do a bit of searching. Searched "start and dies" and found a thread where the OP had the same symptom as me and fixed it with a new fuel pump resistor. Drove the daily driver back the Cruiser with my DVOM and sure enough, the resistor read infinite resistance. Jumped the terminal on the harness with a paper clip and the Cruiser fired right and continued to run. Drove it home as if nothing had ever happened.

    Thanks to the forum was able to get it home and diagnosed with virtually no frustration, thanks everyone!
     
    artech, chap79, fuzzywuzzy and 5 others like this.
  2. baldilocks

    baldilocks GOLD Star

    Messages:
    3,285
    Likes Received:
    2,802
    Joined:
    Jan 29, 2014
    Location:
    Northern California
    One of the lucky ones.
     
  3. chap79

    chap79 SILVER Star

    Messages:
    1,488
    Likes Received:
    2,665
    Joined:
    Mar 20, 2009
    Location:
    Valley Center, CA
    Glad to hear it was something easy.