real time virus remove aug17

Discussion in 'Chit-Chat' started by TLCA_Paul, Aug 17, 2006.

  1. TLCA_Paul

    TLCA_Paul

    Messages:
    281
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 8, 2002
    Location:
    Cincinnati
    well I am at dads. He has 2 trogens in system32/taskdir.exe mcfee can't deete or quarenteen. I am about to try in safe mode, anyone got any other sugestons. I didn't find much on google
     
  2. LandCrusher'70

    LandCrusher'70

    Messages:
    1,939
    Likes Received:
    6
    Joined:
    May 9, 2006
    Location:
    Sandy Eggo, CA
    Do you have the lastest virus definitions? (not trying to be a jackhole)
     
  3. TLCA_Paul

    TLCA_Paul

    Messages:
    281
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 8, 2002
    Location:
    Cincinnati
    2 days before hit. it is trying to snd Email. so I wanted t try tis before I ut it back on the web
     
  4. semlin

    semlin discouraged user

    Messages:
    5,235
    Media:
    1
    Albums:
    1
    Likes Received:
    1,298
    Joined:
    Mar 27, 2003
    Location:
    north of 49
    those trojans look to be sabotaging your keyboard control and spelling big time (trying to be a jackhole)
     
  5. IDave

    IDave

    Messages:
    7,167
    Media:
    1
    Albums:
    1
    Likes Received:
    27
    Joined:
    Jan 3, 2003
    Location:
    McCall, ID
    Did you turn off system restore before trying to get rid of them?
     
  6. TLCA_Paul

    TLCA_Paul

    Messages:
    281
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 8, 2002
    Location:
    Cincinnati
    yup. Still waitin on the scan to finish.

    I am on my laptop, but I still can't spell.
     
  7. 94landcruiser

    94landcruiser

    Messages:
    1,067
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Mar 6, 2006
    Location:
    Westwood, Ca/Ixtapa MX/Ahwatukee, Az
    Check your PM. I sent you a link to download PC Cillin 2007 beta. It will remove the infected files.
     
  8. TLCA_Paul

    TLCA_Paul

    Messages:
    281
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 8, 2002
    Location:
    Cincinnati
    Restore got rid of one. And once I restarted in safe and redone the scan the other was able to be taken care of. After that I did remeber to turn restore back on once all was cleared. Thanks for listening.
     
  9. srplus

    srplus Walked with the Dinosaurs

    Messages:
    499
    Likes Received:
    43
    Joined:
    Aug 30, 2004
    Location:
    earth
    get on in safe mode and get to trendmicro.com - they have free scanner that you can do connected and should remove any trash. follow instructions... think restore should be shut off and all old restore points removed... but i am not the expert on that... way long time ago when some trojans were running around trend micro came up with the fix WAY before norton or mcAfee
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.