Parking brake a/t temp and low voltage lights all on 93 fzj80

Joined
Aug 28, 2021
Messages
2
Location
Louisiana
My Parking brake a/t temp and low voltage lights are all on

ive replaced the battery with a brand new odyssey
and i just swapped the alternator fro a new reman from autozone

even if i accelerate hard they don't go off

the old battery and alternator both tested bad so i dont know whats going on

i will also add that the voltage gauge looks like its charging and the needle goes up when I accelerate hard it sits at or above the center line on the gauge


any suggestions for what i can look at
 
Joined
Dec 8, 2006
Messages
10,235
Location
New Jersey
Website
www.sdsysdesign.com
Using a voltmeter, measure the voltage across the battery terminals with the engine off and engine running.
A healthy fully charged battery at rest (cold not running engine) should read 12.7 volts.
With the engine running, battery voltage should be 14.4.
 
Joined
Aug 28, 2021
Messages
2
Location
Louisiana
Using a voltmeter, measure the voltage across the battery terminals with the engine off and engine running.
A healthy fully charged battery at rest (cold not running engine) should read 12.7 volts.
With the engine running, battery voltage should be 14.4.
Yeah I did earlier the battery is at 12.6 volts so it should be fine, but with the car on i idle at 12.9 and at rpm I get 13.6 max so the new alterbator is bad

I also ordered new fuseable links just in case
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom