No Headlights, taillights, brake light & no power to cluster. (1 Viewer)

Joined
Jan 25, 2021
Messages
1
Location
Erie, Colorado
I recently imported RHD 1981 FJ-40 and have no headlights, tail lights, brake lights, horn and nothing works in Gauge Cluster. Blinker and wipers work but blinkers have fast blinking. Getting power to the fuse box and all fuses. Any help will be appreciated. Thanks in advance.
 
Joined
Nov 29, 2016
Messages
148
Location
NJ
Make sure everything has a good ground. Powerprobe makes this fast and easy.
 
Joined
May 11, 2002
Messages
730
Location
twin cities
AMEKHAN, you will need to chase these indivdually and spend the time... not hard just time ...
Judger makes a great point a MULTIMETER will save you a ton of time and get the ELEC diagrams from Coolerman - a search in this forum will find them
 
Joined
Nov 29, 2016
Messages
148
Location
NJ
Also, not to harp on the ground issue (or earth depending upon your region), but making sure you clean your main grounds make a huge difference in your nominal voltage throughout your system. I went from 11.9-12.0 volts in my fuse block, to 12.3-12.4 volts throughout just by cleaning the main grounds to the frame.
As Eaj71 said, take your time and go through each wiring circuit using the diagram and either a multimeter or a powerprobe

Good luck
 

John McVicker

SILVER Star
Joined
Jul 11, 2005
Messages
3,404
Location
Big Pine, CA
Check the 2 wires on your amp meter in the cluster, be sure you have 12v going to it.

Be careful when you check the cluster, don’t short it out. First remove the Neg cable at the battery, pull the cluster back, reattach the battery cable...and only then see if you have 12v to the amp meter.
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom