me no like new pic feature :(

Discussion in 'Announcements - Help - Testing' started by NorCalDoug, Jun 25, 2005.

  1. NorCalDoug

    NorCalDoug problems solved daily...

    Messages:
    6,293
    Likes Received:
    116
    Joined:
    Oct 27, 2003
    Location:
    uhhhh...duh...Northern CA
    but I understand the need for it. Image files take up lots of space...no sense in having duplicates everywhere.

    When uploading a pic that I previously attached on another thread, I now get an error message.

    Is there a way to reference the other pic? Some internal URL linking magic? Or will I need to host the pics myself and embed the image into each post?
     
  2. T Y L E R

    T Y L E R

    Messages:
    2,597
    Likes Received:
    5
    Joined:
    Mar 27, 2003
    Doug, fwiw I just add a '1' or something to the end of my filename and then it takes it. I've had to do '2' and even '3'. Sucks but it works in a jam.



    TY
     
  3. NorCalDoug

    NorCalDoug problems solved daily...

    Messages:
    6,293
    Likes Received:
    116
    Joined:
    Oct 27, 2003
    Location:
    uhhhh...duh...Northern CA
    I added a 2 to the end of a file name and got the same error message. I wonder if I'd loaded that before too :confused:
     
  4. woody

    woody unhelpful spotter Staff Member Admin

    Messages:
    10,869
    Media:
    317
    Albums:
    8
    Likes Received:
    2,768
    Joined:
    Jan 15, 2002
    Location:
    Toquerville UT
    changed it back...honestly, was trying to change back a different tweak and checked that one instead...

    we now continue with your regularly scheduled programming.....
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.