A/T Oil Temp Light +ABS+Check Warnings on Dash

Joined
Mar 29, 2005
Messages
48
After driving 140 km/hr for two hours . suddenly above warning light apperes on dash board. I pulled a side and checked automatic oil gauge it was not low and not hot then decided to contiuned drive til home . then i noticed the lights disappers when I stoped. Nxet day same event occures. I DO NOT KNOW Why the ABS lights on also. any one have an idea.
FJZ80 95.
 
Joined
Mar 29, 2005
Messages
48
Yes all comes on same time

Automatic oil is changed with filter one month ago.
 
Joined
Feb 20, 2005
Messages
156
Location
Levant, Maine
Check for voltage at the battery. I have seen borderline alternators do this to warning lights.

Also check the grounds around/under the dashboard.
 
Joined
Apr 1, 2003
Messages
631
Sounds more like an electrical problem than a trannsmission problem.
Alternator??
I type way to slow!!
 
Joined
Mar 29, 2005
Messages
48
Today , same light appers once at end of the trip. But when returned home no none of same light appers. tomorrow morning I will travel same trip and will watch and inform you all
 
Joined
Aug 9, 2003
Messages
8,983
 
 
 
Have you had any starter problems, or have you had the starter contacts replaced? Also, more on the vehicle history for cryin out loud...

DougM
 
Joined
Mar 27, 2003
Messages
6,215
Location
Georgia Tech
 
 
 
kfarea said:
Today , same light appers once at end of the trip. But when returned home no none of same light appers. tomorrow morning I will travel same trip and will watch and inform you all

Why don't you try the diagnostic suggested?

More driving probably will not yield more useful information...
 
Top Bottom