2nd start issue

LSUfj

LSUfj

Joined
Nov 16, 2006
Messages
776
Location
Fort Worth, TX
This morning my 2nd start engaged on its own. Anyone experience this? Does the button light up when engaged or just the light on the dash. I pushed the button a couple times and it finally went off. I am 99% certain I did not push the button before it engaged.

Thanks for the input.

Bret
 
uzj100

uzj100

Joined
Jun 18, 2003
Messages
8,444
Location
Raleigh, NC
I have owned 3 99s and 1 00 and have never had this happen. Could you have it last night right before you shut the LC down for the evening?
 
L

LXPearl

Joined
Dec 30, 2005
Messages
594
Location
Arkansas
A rare issue for me, but there have been isolated cases of that and the CDL being on. Seems something or someone bumped the buttons accidentally, instead of happening on its own.
 
LandCruisers4Life

LandCruisers4Life

Joined
Aug 13, 2006
Messages
1,846
Location
New York City
You probably inadvertantly bumped it and turned it on. That happened to me today with the CDL button in a parking lot.
 
packetstormin

packetstormin

Joined
Sep 29, 2009
Messages
1,481
Location
PHX AZ
This happened to me today. I know for sure I did not bump it. Any ideas on what could cause it to pop on?
 
TrekboxX

TrekboxX

Supporting Vendor
Joined
Jul 23, 2012
Messages
1,154
Location
El Dorado Hills, CA
It's spring loaded, pushing out. I can't imagine how it would "pop" on. Out, maybe...
 

Similar threads

TreatSmash
Replies
3
Views
110
TreatSmash
TreatSmash
V
Replies
1
Views
90
94SRUNNER
S
Replies
0
Views
146
sewellaustin
S

Users who are viewing this thread

Top Bottom